greek ABY regulations part 1

Go down

greek ABY regulations part 1

Post  eltarny on Sat Aug 16, 2008 5:00 pm

Ουσιαστικά μπορείτε να κάνετε ό, τι σας αρέσει, αλλά υπό ορισμένες κατευθυντήριες γραμμές.

 • Δεν πρέπει να φέρετε τον πόλεμο στην ABY.
  Ενώ ο πόλεμος είναι πολύ διασκεδαστικός για κάποιους από εμάς, στην πραγματικότητα δεν προσφέρει απολύτως τίποτα, εκτός από την επιβράδυνση της προόδου μας.
  Δεδομένου ότι δεν υπάρχει τρόπος να κάνετε σημαντική ζημιά σε κάποιον, αυτός και οι φίλοι του θα το κρατήσουν μανιάτικο στην ABY και θα μπορούσαν να μας επιτεθούν σε μεταγενέστερο χρόνο ή ακόμη χειρότερα μπορεί να επιτεθούν σε ένα μέλος που δεν είναι τόσο ισχυρό και δεν έχει καμία πρόθεση να εμπλακεί σε έναν πόλεμο.
  Επομένως, πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί όταν επιτιθέμεθα σε ενεργούς παίκτες που είναι ισχυρότεροι από εμάς ή που ανήκουν σε μια ισχυρή συμμαχία.
  Σε κάθε περίπτωση που θα επιλέξετε να επιτεθείτε σε ενεργούς παίκτες, δεν πρέπει να περιμένετε από την ABY να τρέξει να σας σώσει, όταν ο ίδιος και οι φίλοι του σας επιτεθούν, με πλήρη ισχύ.
  Ωστόσο, αν οι επιθέσεις είναι πραγματικά υπερβολικές η ABY τελικά θα σας βοηθήσει να ξεφύγετε από την άσχημη κατάσταση που θέσατε τον εαυτό σας.
  Η βοήθεια της ABY δεν είναι πάντα στρατιωτικού χαρακτήρα. Τις περισσότερες φορές η καλύτερη λύση είναι μέσω της διπλωματίας. Έχετε κατά νου ότι οι επιθέσεις που κάνουν περισσότερο από 6 έως 8 ώρες να φτάσουν στο στόχο τους δεν προσφέρουν τίποτα αφού ο στόχος έχει όλο αυτό το χρόνο να προετοιμαστεί, να μετακινήσει τα στρατεύματά του και τα πλοία, να αδειάσει τις πόλεις του, να γκρεμίσει τα λιμάνια του και ούτω καθεξής.
 • Ορισμένες απλές οδηγίες για να ακολουθήσετε όταν σας επιτίθενται πριν φωνάξετε βοήθεια μέσω circular.

  • Μην πανικοβάλλεστε
  • Μην θυμώνετε. Οι επιθέσεις και τα pillages αποτελούν μέρος του παιχνιδιού (και μάλιστα διασκεδαστικό)
  • Στείλτε μήνυμα στον παίκτη που σας επιτίθεται λέγοντας ευγενικά ότι είστε ενεργός παίκτης. Αν δεν είστε ευγενικοί, η ABY θα έχει πολύ δυσκολότερο έργο για την επίλυση της κατάστασης.
  • Ρωτήστε τον γιατί σας επιτίθεται. Ίσως δεν είστε καλός donator στο νησί ή κάτι τέτοιο. Ίσως έχετε πολύ χρυσό και λίγο στρατό.
  • Εάν τα PMs δεν φέρουν αποτέλεσμα ειδοποιήστε τη συμμαχία μέσω circular. Οι αξιωματούχοι της ABY θα αναλάβουν δράση και θα οργανώσουν τα πράγματα.
  • Όταν στέλνετε ένα circular δεν πρέπει να λέτε επιτεθείτε στους τάδε. Αυτό δεν επιτρέπεται. Κάθε συνδυασμένη επίθεση της ΑΒΥ πρέπει να εγκριθεί από τους αξιωματούχους της ABY.
  • Πρέπει να πείτε, μου επιτίθενται από αυτή την πόλη (όνομα [συντεταγμένες]) του παίκτη (ψευδώνυμο). Μου στέλνει xx μονάδες / πλοία στην πόλη μου (όνομα [συντεταγμένες]) και έχω xx μονάδες / πλοία.
  • Θα πρέπει επίσης να αναφέρετε αν υπήρξε οποιαδήποτε επικοινωνία και το περιεχόμενό της ή οποιοδήποτε προηγούμενο με τον επιτιθέμενο
  • Δεν ισχύει από τη v0.3.0 και μετά Εάν η επίθεση συνεχίζεται, την τελευταία στιγμή αγοράστε trade ships και των γκρεμίστε το λιμάνι σας για να έχετε τις ελάχιστες δυνατές απώλειες. Μπορείτε επίσης να στείλετε τα πλοία και τις μονάδες σας σε κάποια άλλη από τις πόλεις σας για να ελαχιστοποιήσετε τις απώλειες.


Last edited by eltarny on Tue Feb 24, 2009 11:33 am; edited 3 times in total
avatar
eltarny

Male Number of posts : 2156
Age : 45
Location : Athens, Greece GMT + 2, Ikariam + 1
Registration date : 2008-08-04

View user profile

Back to top Go down

greek ABY regulations part 2

Post  eltarny on Sat Aug 16, 2008 5:00 pm

 • Σε γενικές γραμμές, δεν επιτρέπονται απειλητικά και επιθετικά μηνύματα προς άλλους παίκτες. Χάνουμε σε κύρος και δίνουμε την εντύπωση ότι είμαστε μια ταραχοποιός συμμαχία πράγμα που δεν είναι ο σκοπός μας.
  Ένα ευγενικό μήνυμα είναι σχεδόν πάντα πολύ αποτελεσματικό. Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις που ένας παίκτης στον οποίο επιτεθήκαμε είναι τώρα μέλος της ABY γιατί μας έστειλε ένα ευγενικό μήνυμα.
  Ειδικά σε περιόδους πολέμου, ο diplomat διαχειρίζεται όλη την προς τα έξω επικοινωνία της ΑΒΥ. Αν λάβετε κάποιο μήνυμα, διαβιβάστε το στο diplomat και εκείνος/η θα απαντήσει αναλόγως.
 • Σε περίπτωση ανάγκης, όλοι ακολουθούν την ιεραρχία. Οι αξιωματούχοι της ABY διαθέτουν λεπτομερείς χάρτες, ξέρουν πόσους πόρους και στρατιώτες διαθέτουν όλα τα μέλη, και μπορούν να οργανώσουν τα πράγματα.
 • Αν ποτέ αποφασίσετε να σταματήσετε το ikariam, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε γιατί ο λογαριασμός σας και οι πόροι που πλέον δε θα χρειάζεστε θα είναι μια τεράστια βοήθεια για τα μέλη που βρίσκονται κοντά σας.
  Θα σας δοθούν ορισμένες κατευθυντήριες γραμμές για τις ενέργειές σας πριν παραιτηθείτε.
  Κάντε μια τελευταία προσφορά στην ABY που σας προστάτευσε και σας έθρεψε τον καιρό της ενεργού σας συμμετοχής.
 • Τελευταίο, αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, εάν δεν ακολουθείτε το πνεύμα της ΑΒΥ, θα υπάρξουν προειδοποιήσεις και τελικά εκδιωχθείτε από την ABY και θα λεηλατηθείτε. Φυσικά, αυτή είναι η ύστατη λύση και προφανώς δεν έχει συμβεί ακόμη.

Ζήτω η ABY

Η μετάφραση είναι ευγενική χορηγία της παίκτριας DeeDeeni την οποία και ευχαριστούμε θερμά
avatar
eltarny

Male Number of posts : 2156
Age : 45
Location : Athens, Greece GMT + 2, Ikariam + 1
Registration date : 2008-08-04

View user profile

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum